Eris Minimal Weddings > ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η ομαδα μας

Η Έρη Δρόσου ανήκει σε οικογένεια φωτογράφων και διαθέτει πολυετή εμπειρία στις επιχειρήσεις. Η ίδια είναι συνεχίστρια της οικογενειακής τουριστικής επιχείρησης, ΔΡΟΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ και ειδικεύεται στον τομέα του τουρισμού και των κοινωνικών εκδηλώσεων.

Ιδρυτής της εταιρίας Eris Minimal Weddings, την οποία διαχειρίζεται επιτυχώς από το 2018. Αναπόσπαστο μέλος της ομάδας, εφόσον αναλαμβάνει η ίδια την διοργάνωση των εκδηλώσεων, επιβλέπει και συμβάλλει στην δημιουργία μοναδικών στολισμών και προϊόντων ειδικά προσαρμοσμένων στις δικές σας ανάγκες. Με την εμπειρία του φωτογραφικού φακού και την διάθεση για νέες και πρωτότυπες δημιουργίες, είναι σίγουρο πως η δουλειά της θα είναι το ιδανικό πλαίσιο των πιο σημαντικών στιγμών σας.

Είναι η πρώτη σας γνωριμία στον τομέα των εκδηλώσεων και εκείνη που θα σας φέρει κοντά στις πρώτες ύλες των προϊόντων και θα σας βοηθήσει στη καλύτερη δυνατή επιλογή.

 

Η Ελισάβετ Σολακάκη είναι συνεργάτιδα της επιχείρησης Eris Minimal Weddings, με πολυετή εμπειρία στις χειροποίητες δημιουργίες. Είναι ζωτικό μέλος της ομάδας που αναλαμβάνει την επιλογή και την διαχείριση των πρώτων υλών.

Έχει πείρα στην αναπαλαίωση επίπλων, την διακόσμηση επίπλων και εσωτερικού χώρου και στην κατασκευή μοναδικών προϊόντων για τις κοινωνικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις.

Η ίδια έχει εμπειρία στην διακόσμηση θρησκευτικών χώρων, κέντρων εκδηλώσεων και προσωπικών χώρων.

Ο Κωνσταντίνος Σολακάκης είναι ένας έμπειρος βιντεογράφος, με μοντέρνα ματιά, συνεπής και εξυπηρετικός. Απαθανατίζει με το έμπειρο μάτι του κάθε σημαντική στιγμή και σας παραδίδει το υλικό που θα τις διατηρεί ζωντανά, στη μνήμη σας για το υπόλοιπο της ζωής σας.

Η Ζένια Δρόσου καθώς και Παναγιώτης Δρόσος, είναι οι βασικοί μας συνεργάτες στο τομέα της φωτογράφησης. Με εμπειρία χρόνων στο επάγγελμα και μεγάλη αγάπη για την δουλειά τους, αποθανατίζουν τη κάθε στιγμή και σας παραδίδουν το άλμπουμ του γάμου σας ή της βάπτισης του παιδιού σας, όπως το ονειρεύεστε.

 

Η φιλοσοφια μας

Η εταιρία μας είναι οικογενειακή υπόθεση και βλέπουμε τις ιδιαίτερες στιγμές σας προσωπική μας υπόθεση.

Αποφασίσαμε λοιπόν να σας ακολουθήσουμε σε όλες τις σημαντικές, προσωπικές και μοναδικές στιγμές σας για να δημιουργήσουμε ένα όμορφο και ιδιαίτερο περιβάλλον για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Αναλαμβάνουμε πλήρως την διοργάνωση και τον στολισμό γάμων, βαπτίσεων, baby showers..

Πάντα με γνώμονα την ευθύνη, την αγάπη για δημιουργικότητα και την σχέση εμπιστοσύνης που υπάρχει με τους πελάτες μας, κάνουμε την σημαντική σας στιγμή, μοναδική.

 

«Η κάθε εκδήλωση για μένα, είναι προσωπική υπόθεση.

Επιδιώκω να αφουγκραστώ τα θέλω και τις επιθυμίες των πελατών μου και να δεχτώ νέες προκλήσεις, ώστε μαζί να κάνουμε το όραμά σας πραγματικότητα.

Κάνω τη δουλειά μου με πάθος, αγάπη, εκτίμηση και σεβασμό! »

 

 

 

 

ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥΔΩΝ:

Wedding Planning – Destination Weddings – Event Decoration
της Πέννυ Ζάχου Your Own Events

GR.W.P.A GREEK WEDDING PLANNING ALLIANCE
by Anna Wilson

Wedding Planning Diploma by New skills academy.

 

espa